Intrebari Frecvente

Aveți o întrebare? Suntem aici sa va oferim răspunsuri si soluții contactați-ne oricând la unul dintre numerele de telefon:
0745768933
0730218388
Sau completați formularul de pe pagina contact 

Conținut care poate fi restrâns

Care este diferența dintre jerbe si coroane funerare?

Coroanele funerare sunt realizate pe un suport mai mare in formă de lacrimă pe care încap mai multe flori, iar jerbele funerare sunt realizate pe un suport cilindric de dimensiuni mai reduse.

Ce model de aranjament funerar sa aleg?

Vă încurajăm sa alegeți aranjamentul funerar care vă transmite cea mai multă emoție sau putem să vă ajutam in crearea propriului model unic. Apăsați aici pentru a vedea toate modelele noastre.

Ce se scrie pe panglica funerara?

Pe panglică se scrie un ultim mesaj de condoleanțe către persoana pierdută, suntem de părere că ar trebui sa scrieți orice sentiment pe care il simțiți. Va ajutăm cu o listă de mesaje funerare pe care o puteți găsii in josul paginii.

Ce semnifica coroanele funerare?

Coroanele funerare semnifică un ultim omagiu adus persoanei care a plecat dintre noi si o consolidare pentru familia decedatului.

Cat costa o coroana funerara?

Prețul unei coroane funerare variază in funcție de numărul si tipul de flori, de la 220 de lei pana la 2000 lei.

Cat timp dureaza livrarea?

Livrarea se poate realiza oricând doriți dvs. începând cu timpul minim de livrare de minim o oră.

Cum funcționează depunerea la capela?

În cazul în care doriți sa vă depunem coroana la capelă, veți fi contactat/ă in legătura cu ora depunerii si numele decedatului. Dupa depunere veți primi o poză cu aranjamentul funerar la capela.

Cum pastram coroanele proaspete?

Produsele noastre sunt de obicei realizate cu câteva ore înainte de livrarea acestora. În cazul in care acest lucru nu este posibil vom depune aranjamentele intr-o cameră frigorifică specială. O bună practică să păstrați o coroana proaspăta la dvs. acasă este de a o stropi cu apă si depunerea acesteia într-o cameră răcoroasă.

Cum comand?

Pentru a comanda pe site-ul nostru este foarte simplu, după ce găsiți produsul dorit selectați mărimea dorită şi adăugați-l în coş. Completați câmpurile cu informațiile legate de livrare şi selectați metoda de plată.

Cat rezista coroanele si jerbele funerare?

În funcție de anotimp şi florile folosite, coroanele si jerbele funerare pot rezista iarna până la o lună, iar vara in jur de 2 săptămâni.

Exemple mesaje funerare

Sincere regrete
Sincere Condoleante
Cu sufletul indurerat
Vei ramane vesnic in amintirea noastra
Ingerii sa fie cu tine!
Te vom iubi mereu!
Te vom purta mereu in suflet!
Regrete eterne
Cu adanca durere
Vei ramane vesnic in inimile noastre
Nu te vom uita niciodata
Odihneste-te in pace
Ingerii sa fie cu tine
Odihna vesnica!
Cu sufletul indurerat